Blogi 9/2020 – 20.11.2020

Kymenlaakson Koukkaus - Pikkujoulumatka 27.11 - 29.11.2020

NYT valloitetaan Suomi  – Ahvenanmaan menestyksen jälkeen päätimme jatkaa Suomen valloitusta.  Vanha viisaus on että taistelussa rajat pitää ensin varmistaa  ja koska länsiraja  Ahvenanmaan myötä  on jo hallinnassa seuraavaksi varmistetaan itäraja Kymenjoesta  aina Haminaan saakka. Kymenlaakso here we come !! 

Huomio!  Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun Korona määräykset ja suositukset eivät koske tätä matkaa !

Hamina talvi
Folke West ja Lene
Matkan ohjelma koostuu historiasta – kulttuurista, teatterista – herkullisista ruuista ja Haminan mahtavan Joulumaan vihkiäisistä. Tapahtuma joka hakee vertaistaan joulutähden alla !
Matka on turvallinen sillä Hamina on korona turvallinen – vain 22 tartuntaa koko vuonna. Tämän päivän rajoitukset ja suositukset eivät koske matkaamme. Tsekkkaa oheinen video ja ilmoittaudu heti – paikkoja rajoitetusti. Päiväohjelma löytyy tästä:  

Levi / Suomi

Uusin Matkalla Maailmalla jakso alta. Alkuperäinen esitys Alfa TV:ssä. Muista tilata Folke West Youtube kanava, niin saat aina ilmoituksen uusimmista videoista!

Folke West Matkalla Maailmalla Kausi 1. Jakso 12/12. Lappi ja Levi. Lapin alueen luonto on upea ja ainutlaatuinen. Mitä kaikkea pohjoisesta löytyykään?

 

Viikon biisi

Katso tästä upea viikon biisi, jonka meille esittää Silvio Rodríguez! Kappale tuo mieleen upeita muistoja ja tunnelmia matkoiltamme.

Kuuba omin päin - Loma-asuntosi Havannassa

Vastikään remontoitu 75 neliön yksityinen asunto, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja wc/kylpyhuone, parveke ja kattoterassi. Ihanteellinen perheelle tai kahdelle pariskunnalle. Vuokrataan vähintään kolmeksi vuorokaudeksi – edullinen viikkovuokra.

Tässä on loistava vaihtoehto rentoutumiseen, kun pandemia on selätetty.

 
Vuokra-asunto Havanna
Havanna loma-asunto

Loistava sijainti Havannan keskustassa rauhallisella Manrique-kadulla, yksi kortteli Malecón-rantabulevardista ja vain kymmenen minuutin kävelyetäisyydellä Parque Centralista ja vanhastakaupungista. Lähialueella runsaasti kahviloita, ravintoloita, nettibaari, teatteri, musaklubi, vihannes- ja hedelmätori sekä tavaratalo. Etäisyys Playas del Esten uimarannalle 20 km.

Majotus Havannassa - keittiö
Majoitus Havannassa - makuuhuone

Katso lisää kuvia ja lisätietoa asunnosta alla olevasta painikkeesta.