Blogi 9/2020 – 20.11.2020

Kymenlaakson Koukkaus - Pikkujoulumatka 27.11 - 29.11.2020

NYT valloitetaan Suomi  – Ahvenanmaan menestyksen jälkeen päätimme jatkaa Suomen valloitusta.  Vanha viisaus on että taistelussa rajat pitää ensin varmistaa  ja koska länsiraja  Ahvenanmaan myötä  on jo hallinnassa seuraavaksi varmistetaan itäraja Kymenjoesta  aina Haminaan saakka. Kymenlaakso here we come !! 

Huomio!  Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun Korona määräykset ja suositukset eivät koske tätä matkaa !

Hamina
Matkan ohjelma koostuu historiasta – kulttuurista, teatterista – herkullisista ruuista ja Haminan mahtavan Joulumaan vihkiäisistä. Tapahtuma joka hakee vertaistaan joulutähden alla !
Matka on turvallinen sillä Hamina on korona turvallinen – vain 22 tartuntaa koko vuonna. Tämän päivän rajoitukset ja suositukset eivät koske matkaamme. Tsekkkaa oheinen video ja ilmoittaudu heti – paikkoja rajoitetusti. Päiväohjelma löytyy tästä:  

Levi / Suomi

Uusin Matkalla Maailmalla jakso alta. Alkuperäinen esitys Alfa TV:ssä. Muista tilata Folke West Youtube kanava, niin saat aina ilmoituksen uusimmista videoista!

Folke West Matkalla Maailmalla Kausi 1. Jakso 12/12. Lappi ja Levi. Lapin alueen luonto on upea ja ainutlaatuinen. Mitä kaikkea pohjoisesta löytyykään?

 

Viikon biisi

Katso tästä upea viikon biisi, jonka meille esittää Silvio Rodríguez! Kappale tuo mieleen upeita muistoja ja tunnelmia matkoiltamme.

Kuuba omin päin - Loma-asuntosi Havannassa

Vastikään remontoitu 75 neliön yksityinen asunto, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja wc/kylpyhuone, parveke ja kattoterassi. Ihanteellinen perheelle tai kahdelle pariskunnalle. Vuokrataan vähintään kolmeksi vuorokaudeksi – edullinen viikkovuokra.

Tässä on loistava vaihtoehto rentoutumiseen, kun pandemia on selätetty.

 
Havanna loma-asunto

Loistava sijainti Havannan keskustassa rauhallisella Manrique-kadulla, yksi kortteli Malecón-rantabulevardista ja vain kymmenen minuutin kävelyetäisyydellä Parque Centralista ja vanhastakaupungista. Lähialueella runsaasti kahviloita, ravintoloita, nettibaari, teatteri, musaklubi, vihannes- ja hedelmätori sekä tavaratalo. Etäisyys Playas del Esten uimarannalle 20 km.

Katso lisää kuvia ja lisätietoa asunnosta alla olevasta painikkeesta.

Jaa somessa

Lisää julkaisuja

Blogi 10/2020

Kuuba on Auki !! Matkailu Kuubaan on käynnistymässä , elävä todiste siitä on vaimoni Lene joka lähti 10.12 kohti Havnnaa ! Matka Pariisin ja Panama

Blogi 8/2020 – 22.7.2020

Kaksi kesämatkaa Oolannin Sota – Ahvenanmnaan kulttuurihistoriallinen gourmet matka Käydäänpäs Naapurissa – Baltian Kiertomatka Hola Amigos!!  Uusia matkoja tulossa! LOPPUKESÄN matkailuteema on KÄYDÄÄNPÄS NAAPURISSA ja

Blogi 7/2020 – 27.6.2020

Folke Westin matkassa Hola Amigos!!  Minne Matka?? Kesä tuli Suomeen – hellettä riittää ja piisaa – siitä kannttaa nauttia eikä valittaa, sillä tää on aintlaatusita eikä

Blogi 6/2020 – 29.5.2020

Kuuban valot ei sammu! KUUBAN kansa ei lannistu!  Nyt taistellaan sekä koronaa että Trumpia vastaan yhtenäisenä rintamana; Kuuban Korona luvut ovar Amerikoiden parhaimmat eli vähiten tartuntoja