Blogi 7/2021

Järvisydän ja Ahvenanmaa - uudet matkat!

Äiti Saimaa kutsuu lähde mukaan viikon elämysmatkalla – tarjolla luonnon
kauniita Saimaan maisemia – huippuhotellit – mielenkiintoista historiaa –
kulttuurielämyksiä ja rentouduttavaa liikuntaa! Valitse mieluisesi kiertue. Lähdöt 26.9.
10.10 tai 14.11. Tervetuloa mukaan!

Oolanti

Tänä kesänä Ahvenanmaalla vietetään itsehallinnon satavuotisjuhlavuotta! Näin ollen 6700 saaren luonnonkaunis valtakunta on entistä houkuttelevampi matkakohde, ja monet tasokkaat tapahtumat luovat ainutlaatuisen ilmapiirin, jonka kruunaavat paikalliset gourmet-ravintolat. Matkan ohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua paremmin Ahvenanmaan historiaan aina viikingeistä nykyaikaan.

Matkustamme Ahvenanmaalle kaksi kertaa tänä syksynä, joten lämpimästi tervetuloa kanssamme nauttimaan upeasta saaristosta. Toinen matkoista, Åland Runt På Åtta Dar, järjestetään ruotsiksi ja toinen, Oolannin Iso Rundi, suomeksi.

Kuuba omin päin - Loma-asuntosi Havannassa

Vastikään remontoitu 75 neliön yksityinen asunto, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja wc/kylpyhuone, parveke ja kattoterassi. Ihanteellinen perheelle tai kahdelle pariskunnalle. Vuokrataan vähintään kolmeksi vuorokaudeksi – edullinen viikkovuokra.

Vuokra-asunto Havanna
asa Manrique – Apartamento Independiente En Centro Habana​

Loistava sijainti Havannan keskustassa rauhallisella Manrique-kadulla, yksi kortteli Malecón-rantabulevardista ja vain kymmenen minuutin kävelyetäisyydellä Parque Centralista ja vanhastakaupungista. Lähialueella runsaasti kahviloita, ravintoloita, nettibaari, teatteri, musaklubi, vihannes- ja hedelmätori sekä tavaratalo. Etäisyys Playas del Esten uimarannalle 20 km.

Majotus Havannassa - keittiö
Majoitus Havannassa - makuuhuone

Kiinnostuitko? Ota yhteys Folkeen folkewest.travelclub@gmail.com tai +358 45 268 4066

CUBA ES UN MUSICA VITAL!

Lopuksi Omara Portuondon ja ystävien räiskyvä ilottelu