Blogi 3/2022

Folke Westin Parhaat jatuu Alfalla sunnuntaina 13.3

Folke Westin Parhaat ohjelmasarja jatkuu Alfa TVn kanavalla. Tänä sunnuntaina on arkistojen uumenista kaivettu esiin Kuubaa esittelevä osa, joka on kuvattu 25 vuotta sitten. Aikana, jolloin Kuuba oli toipumassa taloudellisesta poikkeustilasta Itäblokin romahduksen vuoksi.

Tämä koskee nimen omaan ohjelman ensimmäistä osaa, joka esitetään kello 11.00 – 11.30. Ohjelmassa käydään Santa Clarassa, Trinidadissa ja Santiagossa. Ohjeman nimi olisi näin ollen paremminkin voinut olla Folke Westin vanhimmat eikä suinkaan parhaimmat, mutta olkoot – onhan kyseessä tärkeä ajankuvaus.
 
Ohjelman toinen osa esitetään klo 11.30 – 12.00. Tropicana de Cuba on kuvattu myöhemmin vuosisadan vaihteessa ja on nimenomaan sitä parasta tuotannostani. Itse en esiinny ohjelmassa, sillä pysyin kamerna takana eli olen sen ohjaaja ja käsikirjoittaja. Ohjelmassa esitellään fantastista Tropicana backstagea, eli miten 240 esiintyjän spektaakkelia tuotetaan ja esitetään 365 kertaa vuodessa.

Pienryhmämatkat Kuubaan!

Tänä keväänä en vie isoja ryhmiä Kuubaan maailma tilaanteesta johtuen, mutta kylläkin pikku 2-8 henkilön porukoita. Jos sellainen matkustaminen kiinostaa, olkaa yhteydessä. Sunnitellaan reissu yhdessä ja sitten menoxi joko kanssani tai ihan omin päin. Ovet Kuubaan ovat auki – lue lisää alla olevasta linkistä!