Blogi 2/2022

Folke Westin Parhaat jatuu Alfalla!

Nyt sunnuntaina kello 11-12 esitetään nojatuolimatkana harvemmin nähtyä LÄNSI-AFRIKKAA: Britti-imperiumin perua oleva GAMBIA ja Ranskan entinen siirtomaa SENEGAL. Kaksi näennäisesti hyvin erilaista kansakuntaa, jotka elävät sulassa sovussa keskenään. Gambia on de facto maalta käsin täysin Senegalin ympäröivä, ja he jakavat keskenään alueen läpi kulkevan Gambiajoen.

Folke 25-vuotta Kuubassa juhlamatka!

Ken kaipaa LIVE matkailua vailla vertaa, tulkoon mukaan legendaariselle KUUBALAINEN SERENADI kiertomatkalle! Se järjestetään 22.3 – 6.4.2022!
 
Kyseessä on 25 vuotisjuhlaversio tästä Koko Kuuban kiertävästä matkailuklassikosta. Tällä kertaa luovumme Kuuban sisäisestä lennosta ja näin ollen tutustumme matkan varrella kahteen uuteen mielenkiintoiseen kaupunkikohteeseen: Ciego de Avila ja Las Tunas.
Lappi Auringonlasku - Levi
Suomi vapautuu parasta aikaa, mutta vielä kannattaa nauttia talvihankien lumouksesta Lapissa ja Karjalassa. Olen itsekin lähdössä sinne ikuistamaan maisemia. Näin ollen vietän vielä parisen viikkoa Suomessa, joten sopii soittaa ja lähettää viestejä – muistellaan vanhoja ja suunnitellaan uusia seikkailuja!
 
Minut tavoittaa henk koht soittamalla tai viestillä 045 2684066 tai sähköpostilla folke@folkewest.com!
 
Ollaan yhteydessä!
 
P.S Lene lähettää terveiset – Kuubassa kaikki hyvin!