Blogi 10/2020

Kuuba on Auki !!

Matkailu Kuubaan on käynnistymässä , elävä todiste siitä on vaimoni Lene joka lähti 10.12 kohti Havnnaa ! Matka Pariisin ja Panama Cityn kautta kesti 20 tuntia . Perillä Havnnassa odotti koronatesti ja  oman kodin karanteeni. Viidentenä päivänä karanteeni ohi, kotilääkäri tuli kotiin kertoen että kaikki oli hyvin  ja otti toisen varmentvan testin,  mutta esteitä vapaaseen liikkumiuseen ei enää ollut. Vasemmassa kuvassa ollaan Lenen kanssa Levillä -siellä  Lene hiihti ekan kerran elämässään pärjäten yllättävän hyvin. Oikea kuva otettu 30.3. Oikeapuolinen kuva on otettu 30.3. päivää ennenkuin Finnairin evakuointilento vei mnut Helsinkiin. Lene yli perässä 7.8. vajaa viisi kuukautta myhemmin ja ehdimme olla yhdessä 4 kuukautta ennekuin nyt uusi ero alkoi…..

Kuuba omin päin - Loma-asuntosi Havannassa

Vastikään remontoitu 75 neliön yksityinen asunto, jossa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja wc/kylpyhuone, parveke ja kattoterassi. Ihanteellinen perheelle tai kahdelle pariskunnalle. Vuokrataan vähintään kolmeksi vuorokaudeksi – edullinen viikkovuokra.

Tässä on loistava vaihtoehto rentoutumiseen, kun pandemia on selätetty.

Vuokra-asunto Havanna
Majotus Havannassa - keittiö

Loistava sijainti Havannan keskustassa rauhallisella Manrique-kadulla, yksi kortteli Malecón-rantabulevardista ja vain kymmenen minuutin kävelyetäisyydellä Parque Centralista ja vanhastakaupungista. Lähialueella runsaasti kahviloita, ravintoloita, nettibaari, teatteri, musaklubi, vihannes- ja hedelmätori sekä tavaratalo. Etäisyys Playas del Esten uimarannalle 20 km.

CITY

Katso alta lisää kuvia ja tietoja.